A Kontaktia Új marketing levelezőcsoport célja, hogy információkat, ötleteket és szempontokat kapj az új marketing szemléletről, a kapcsolódó eszközökről és lehetőségekről.
Ez tehát nem egy reklám hírlevél. Olyan írásokat, tartalmakat, gondolatokat és programokat osztok meg Veled, amelyek abban segítenek, hogy a jelenlegi rendszer marketing működését le tudd tenni és hitelesen, etikusan kommunikálhass. Vannak ehhez kialakított programjaim is, ám ezekről csak annyit és úgy írok, hogy tudj róluk.
A másik fontosság, ami miatt a levelezőcsoport formát választottam, hogy szerintem az a kommunikáció, ahol nem csak közlés van, hanem a többiek is megoszthatják a saját gondolataikat, kérdéseiket, ötleteiket és javaslataikat.
Ehhez a Google Csoport megoldást találtam leginkább megfelelőnek.
Bár ez így lehetőséget ad arra, hogy valódi kommunikációt folytassunk és a csoport közösséggé formálódhasson, az írásbeliségnek vannak korlátai.
Hogy ezt a korlátot is túlléphessük, a levelező csoport tagjaként a következő lehetőségekkel élhetsz még:

  • Egy alkalommal 30 perc egyéni beszélgetés – velem
    Nevezzük ezt konzultációnak, tanácsadásnak. Ahol Te hozod a témát és a kérdésed. Feltehetsz teljesen konkrét technikai kérdést vagy megfogalmazhatsz átfogóbb témát is, amiben elakadtál. Kérlek, azt vedd figyelembe, hogy bár sok mindenre elegendő lehet fél óra, egy teljes marketing folyamatot vagy működést nem tudunk ennyi idő alatt átbeszélni, legfeljebb elkezdeni tudjuk azt.  Az egyéni beszélgetéshez online csatornát (Zoom, Telegram, Messenger vagy telefonhívás) használunk majd, így bárhonnan is jelentkezel, tudunk beszélni.
  • Részvétel az Új marketingről szóló alkalmankénti beszélgetéseken
    Havonta egy ilyen csoportbeszélgetést tervezünk, ahol egy-egy időszerű témát beszélünk meg közösen. Én is javaslok témakört és Te is hozhatsz megbeszélni valót. A részvétel számodra díjmentes lesz, ám az is nyitva áll, ha bármilyen összegű adományt szeretnél adni.
  • Ajánlom még figyelmedbe a Társadalmi Jóllét Portálon működő Új marketing csoportot, amelyhez a Portálon regisztráció után tudsz csatlakozni. A felület némileg hasonlít a Facebook csoport működéséhez, ám néhány lényeges ponton más: a Portál kifejezetten az új világ építőinek szól, nincs eltérítve algoritmusokkal, nincs rajta reklám, valamint egy-egy témáról külön-külön beszélgetés nyitható.

 

Ha szeretnél belépni ebbe a díjmentes levelezőcsoportba, kérlek, ezt a rövid jelentkezési lapot töltsd ki és küldd el.

Ezt követően küldök egy visszaigazolást, hogy felvettelek a levelezőcsoport tagjai közé.
Havonta én legfeljebb három alkalommal küldök majd levelet.
Ha bármi miatt szeretnél később kilépni a csoportból, minden levélben találsz leiratkozási lehetőséget, arra kattintva tudsz kilépni.

 

Új marketing levelezőcsoport jelentkezési lap