segítek átállni az új marketingre

Amikor már tudod, hogy a jelenlegi marketing nem a sajátod...

Az új marketing elemzés és segítő beszélgetés szolgáltatás lényege, hogy megnézzük, hol tartasz most a marketing működésedben, miben vannak nehézségeid, majd pedig ezt egyéni beszélgetés keretében átnézzük, hogy megtalálhasd azokat a módszereket, információkat, konkrét cselekvéseket, amelyekkel túljuthatsz a nehézségeken.

Tehát az új marketing szemlélet mentén készítek egy elemzést, helyzetértékelést, amit közösen megbeszélünk és segítelek a továbblépésben, fejlődésben.

Ha még nem hallottál az új marketing szemléletről vagy szeretnéd felidézni, pontosítani a tudásodat, javaslom, hogy ezt az írást olvasd el:

Mi az az új marketing?

Kétféle lehetőséget kínálok attól függően, hogy melyik szakaszában vagy az új marketing működésnek: Alapok és Elmélyítő.
Ha nem tudod eldönteni, melyik inkább a sajátod, bátran keress meg elérhetőségeimen.

Új marketing Alapok elemzés és segítő beszélgetés

Kinek szól?

Aki úgy gondolja, hogy már nem a jelenlegi hagyományos marketing az útja. Innentől fogva blokkolva van abban is, hogy eredményes legyen ezen a téren.  Tudja, hogy valami nem jó, próbálkozik, törekszik, de nem látja magát, hogy mit kellene másképp tennie.

Megakad a kreativitásban, “izzadós” kommunikációs tartalmakat készít, amitől még inkább elmegy a kedve. A “posztolni kell” kényszere miatt teljesen elakad. Agyal azon, hogy mi lesz a hatásos, hogy úgy fogalmazzon. De közben nem akar nyomulós vagy manipulatív lenni. Bizonytalanná válik abban, hogy milyen kommunikációs csatornákat is kellene használnia. És még sorolhatnám.

Új marketing Elmélyítő elemzés és  segítő beszélgetés

Kinek szól?

Aki már megkezdte az új marketing szemléletben a működését, de vannak kérdései, bizonytalanságai. Időnként még kételkedik abban, hogy képes-e ezen az úton maradni és járni. Jól halad ugyan, ám technikai kérdései akadnak vagy döntési helyzetben szüksége van a támogató együttgondolkodásra.

Kedves Érdeklődő!

Pataki Andrea vagyok, új marketing szemléletű kommunikációs segítő.
Több, mint húsz évet töltöttem a hagyományos (kapitalista) marketing területén, mígnem ráébredtem, hogy én már egy olyan világ építésében vagyok elhivatott, ahol az egyén jólléte a közösségben teljesedik ki. És ehhez bizony egy olyan marketing működésre van szükség, amely hiteles, etikus, őszinte, szelíd, fenntartható és társadalmilag-környezetileg felelős módon működik.
Ez az új marketing, amelyről részletesen itt írtam:
Mi az az új marketing?

Amikor meghoztad a döntést, hogy ebbe az irányba indulnál, én leszek a segítőtársad.
A hagyományos marketingben megszerzett technikai, elemzési és rálátási képességeimnek köszönhetően igen széles kérdéskörben tudlak támogatni.

 

Bármelyik szakasznál is tartasz, elsőként megnézem azokat a tartalmakat és marketing elemeket-folyamatokat, amelyeket most készítesz és használsz. 

Ha elmélyítő segítségre van szükséged, Te magad jelölheted meg akár csak azt az egy területet, kérdéskört, elemet, folyamatot vagy kommunikációs csatornát, amellyel behatóbban foglalkozzunk.

Ennek alapján készítek egy rátekintő elemzést.

Ezt követően egy megbeszélt időpontban tartunk egy beszélgetést. Ott először adok egy visszajelzést az elemzés mentén. Majd pedig az új marketing szemléletben együtt végignézzük, mivel vagy már rendben és mi az, amin szeretnél változtatni. Azt is megnézzük, hogy amiben elakadtál, annak milyen okai lehetnek.
Ha egyszerűbb, akkor a feloldásához tudok adni néhány módszert is.
Ha az elakadás mélyebben van, akkor impulzust adhatok, hogy mivel szükséges még magadban vagy a szervezetben/közösségben foglalkoznod. Kérésed szerint ajánlok ehhez lelki-szellemi segítőt is.

Úgy képzeld el ezt a segítő beszélgetést, hogy néhány visszajelzés után kérdésekkel igyekszem rávezetni Téged felismerésekre. Annyit tudsz előre haladni ebben a segítségemmel, amennyihez erőd van. Ilyenformán tehát nem ígérek olyat, amit nem tudnál megtenni, amire még nem vagy kész.

Egy-egy ilyen elemzés és segítő beszélgetés alkalmankénti ajánlott díja 30.000-80.000 Ft. 

Rád van bízva, hogy ezen belül mennyit tudsz és akarsz szánni rá, attól függően, hogy számodra milyen értéket adott. Ezt elegendő a segítő beszélgetés végén eldöntened.

Mit tartalmaz a díj?

  • Azt az időt és tapasztalatot, amit a marketing-kommunikációs tartalmaid és folyamataid áttekintésére fordítok, amely alapján felkészülök, hogy segítselek.
  • A segítő beszélgetést, ami várhatóan 60-70 percet vesz igénybe. Ez attól is függ, mennyi mindent szükséges megbeszélnünk és mennyire hathatósan tudunk együttműködni.
    Ez egy online, Zoom alkalmazáson megvalósuló beszélgetés, az előfizetésnek köszönhetően megszakítás nélkül tudunk beszélgetni és a beszélgetést fel is vehetjük, ha kéred. A felvételt a rendelkezésedre bocsátom, így később könnyen felidézheted majd, amit ott megbeszéltünk.
    Ha azt szeretnéd, hogy a segítő beszélgetésre személyesen kerüljön sor, nincs kizárva, ám ezt külön meg kell beszélnünk. A díjat az online beszélgetésre határoztam meg, az utazási időt és költséget nem tartalmazza.

Amennyiben hosszabb távon is szeretnéd a támogatást, úgy egyéni megállapodást is köthetünk, akár egyéni képzési programra, akár időszakonkénti segítő beszélgetésekre.

Mi a teendőd, ha szeretnéd igénybe venni ezt a támogatást?

Elsőként kérlek, töltsd ki az oldal alján található az űrlapot.
Vagy ha jobban kedveled, küldd el emailben az információkat nekem.
Fel is hívhatsz, ha még kérdésed van vagy elakadnál az űrlap kitöltésében.

Mi történik a jelentkezésed után?

Először is kapsz majd egy automatikus emailt, amiben a beküldött űrlap másolata szerepel.

Miután megérkezik hozzám a jelentkezésed, átnézem azokat a felületeket, tartalmakat és csatornákat, amelyeket megjelöltél.
Ezt követően rövid időn belül jelentkezem, hogy a segítő beszélgetésre időpontot találjunk.

A segítő beszélgetés végén kérem a visszajelzésedet a választott díj összegéről. A díjról ÁFA-s számlát tudok adni.