2022 őszén útjára indul egy tíz alkalomból álló előadássorozat, melynek témája az új kor marketing szemlélete, a szelíd marketing.

Az új szemléletben visszanyúlunk a tiszta gyökerekhez, amely szerint a marketing tevékenység célja, hogy egy társadalmi és környezeti felelősséggel elkészített termék, működtetett szolgáltatás, illetve a társadalmi jóllétet szolgáló közösségek híre eljusson azokhoz, akiknek erre van szükségük. A szelíd marketing ezeket az összekapcsolódásokat és kihangosutásokat segíti elő tiszta kommunikációs eszközökkel.

Az előadássorozat ebbe az új szemléletű marketingbe ad betekintést olyan módon, hogy ráláss a jelenlegi működésedre, változtatni tudj rajta, illetve felépíthesd a saját szelíd és etikus marketing rendszeredet. Az előadások interaktív formában zajlanak: egy rövid előadás, témafelvezetés után a résztvevők kérdezhetnek, elmondhatják saját tapasztalataikat, megoldandó kérdéseiket. Minderre az előadó aktív támogatása, szakmai segítsége mellett kapnak válaszokat úgy, hogy közben a résztvevők között is ki tud alakulni kapcsolódás, kommunikáció. Így tehát az előadások egyszerre hordozzák a szelíd marketing szakmaiságának és gyakorlatának megismerését, valamint járulnak hozzá ahhoz, ami a szelíd marketing szemléletnek alapvető célja: segítse a társadalmi jóllét építőinek fejlődését és közösséggé válását.

Előadó

Pataki Andrea

Szelíd marketing szemlélettel és etikus kommunikációval foglalkozó szakember.

Több mint huszonöt évnyi technikai és stratégiai tudással a háta mögött jutott el ehhez a szemlélethez és értékrendhez, hogy a valódi közösségeket, a társadalmi és környezeti felelősséggel működő szervezeteket és a közösségi ügyeket támogassa.

 

Tervezett program

  1. Bevezetés a szelíd marketing szemléletbe: mit takar a kifejezés, miben más, mint a főáramú marketing?
  2. Bentről kifelé építkezés: a küldetés felismerése, szervezeti/személyes önazonosság megfogalmazása, az organikus fejlődéshez kapcsolódó szelíd marketing és tiszta, etikus, hiteles kommunikáció
  3. Reménybeli ügyfeleink felismerése
  4. Hogyan álljunk helyt egy versenypiaci helyzetben? Hogyan értelmezhető a versenytárs? Hogyan segíthető elő az együttműködés a versengés helyett?
  5. Kommunikációs csatornáink sajátosságai
  6. Marketingfolyamat, marketingrendszer
  7. Árképzés, az ár kommunikációja
  8. Eszköztár és folyamat a fenntartható közösségek építésében, fejlődésében
  9. Belső kommunikáció, partnerekkel kommunikáció
  10. Visszatekintés, elemzés, értékelés, fejlődési és döntési pontok

Az előadások hossza alkalmanként 1,5 óra. Az alkalmakat a jelentkezőkkel egyeztetett időpontokban tartjuk. A program online, Zoom felületen zajlik. Ezzel biztosítjuk, hogy bárhonnan részt tudj venni és aktívan bekapcsolódhass a beszélgetésbe.

Részvételi díj

Alkalmankénti díj: 5.000 Ft+ÁFA

10 alkalmas bérlet: 45.000 Ft+ÁFA

A díj tartalmazza az előadáson való online részvételt, az előadó felkészülését és élő támogatását a felmerülő kérdésekben, valamint a technikai kapcsolatot Zoom-on keresztül. Az előadásokról felvétel készül, amelyet az előadást követően 10 napig visszanézhetnek a résztvevők.

A 10 alkalmas bérlet díja ezen felül tartalmaz egy 30 perces egyéni konzultációs lehetőséget is az előadóval, valamint a Kontaktia Szelíd Marketing Közösségben való részvételt. Ez egy zárt csoport, ahol a témát szabadon folytathatjuk, tapasztalatcserékkel, külön programokkal, a csoport igényei szerint.

JELENTKEZÉSI LAP

Előzetes jelentkezés, az előadások időpontjának egyeztetése után válik véglegessé a jelentkezésed. Amikor elküldöd a jelentkezésed, hozzájárulsz ahhoz, hogy az előadássorozatról további tájékoztatást küldjek, a teljes előadássorozat választása esetén pedig meghívlak egy olyan egyeztetésre, ahol közösen döntünk az előadások időpontjáról.
Emiatt kérlek ügyelj arra, hogy az email címedet pontosan add meg  a jelentkezési lapon.

Köszönöm szépen!

Andrea

Ezt kérem: (kötelező)
10 alkalmas bérlet 45.000 Ft+ÁFAAlkalmankénti részvétel 5.000 Ft+ÁFA