Rólunk | Kontaktia
 
Azt szokták a cégek leírni magukról, hogy mikor alakultak, mivel foglalkoznak és mennyire tapasztaltak. Az oldalra érkezőt azonban inkább az érdekli, hogy neki lehet-e fontos ez a vállalkozás. (Kicsit később azért írunk néhány mondatot a tapasztalatainkról is.) Alapvetően háromféle igénnyel találkozunk, akik számára mi fontosak szoktunk lenni:
 
 
 
 
 
 
Az Ügyfél
 
Olyan marketing és kommunikációs szakembereket keres, akik nem csak végrehajtanak egy elképzelést, de hozzáteszik saját ötleteiket, tudásukat. A mi szakmánkban nincs fekete-fehér, igen-nem. Egy feladatot számtalan módon meg lehet oldani. Tapasztalatunk szerint azokban a projektekben tudunk igazán eredményesen dolgozni, ahol a cél, az igény adott, a megvalósításhoz pedig teret kapunk az Ügyféltől.
 
Leginkább nagyobb kisvállalkozásoknak és középvállalatoknak segítünk, jellemzően összetett marketing és kommunikációs feladatokban. Sok esetben nincs marketing szakemberük, vagy szűkösek az erőforrásaik ezen a téren, vagy épp ahhoz a speciális marketing kommunikációs területhez nem értenek házon belül.
 
A nagyobb cégek stratégiai tanácsadásban vagy egy-egy részfeladatnál (például honlap SEO szövegírás, Facebook stratégia tervezése, ügyfélszolgálati képzés) számítanak ránk, hiszen ott a saját csapat az átfogó feladatokra rendelkezésre áll.
 
A kisebb méretű cégeknek pedig csoportos Facebook, hírlevél és marketing tervezés képzéseinket, elemzési szolgáltatásunkat, illetve az egy-két órás tanácsadást szoktuk javasolni. Így saját maguk elindulhatnak vagy nagyobbat léphetnek előre a profi kommunikáció és marketing működtetésében. Ugyanolyan szívesen segítünk ilyen esetben is, de legyünk korrektek: első körben épp elég egy-egy alkalmi szakmai támogatást finanszírozniuk.
 
Kíváncsi a tapasztalatainkra, referenciáinkra is? Egy gyors összefoglaló, csak címszavakban. Amikor összehoz bennünket a sors - pontosabban az ajánlatkérés-, úgyis mindent elmesélünk, amit még szeretne tudni rólunk.
 
1996 óta a marketingkommunikáció az életünk.
2008 óta ebben a cégformában dolgozunk.
Sosem számoltuk még, milyen sok projekten vagyunk túl. Lenne mit számolnunk, mi azonban inkább minőségpártiak vagyunk.
Gyártó, szerviz, informatikai, távközlési, média, egészségügyi és közmű szolgáltató, hagyományos kereskedő és webáruházas vállalkozásokkal egyaránt dolgoztunk már együtt marketing és kommunikáció feladataiban.

Ha Ön Ügyfélként keres bennünket, akkor a legjobb, ha kiválasztja azt, amire leginkább szüksége van, megnézi az Akikre büszkék vagyunk menüpontot, esetleg beleolvas a szakmai cikkekbe. Ha tetszik, amit ott lát, akkor itt az ideje, hogy az Önnek leginkább szimpatikus módon ajánlatot kérjen tőlünk.
 
 
A Partner
 
Olyan ügynökségről, stúdióról vagy szolgáltató cégről beszélünk, aki egy komplexebb projekthez vagy épp egy általa nem megoldható feladathoz keres társakat. Ezeknek a megkereséseknek nagyon szoktunk örülni, mert gyakran dolgozunk más vállalkozásokkal, és ilyenkor nagyszerű megoldások és együttműködések születnek.
 
Ha Partnerként érdeklődik, Önnek talán nem lesz elég az az információ, amit itt talál. Ezért egy személyes egyeztetést javaslunk, ahol kiderül, mi mindenben tudunk együtt dolgozni. Ráadásul ilyenkor a viszonosság is gyakran játszik, mi is sokszor viszünk igényeket más ügyfeleinktől. Hívjon, írjon és egyeztessünk időpontot!
 
Az Értékesítő
 
Úgy gondolja, hogy termékük vagy szolgáltatásuk a mi számunkra lehet érdekes.
 
Ha Ön értékesítési céllal keres bennünket, azt javasoljuk, nézze meg, mivel foglalkozunk, tájékozódjon a cégünk méretéről, és bátran küldjön a cégünkre szabott bemutatkozó levelet az e-mail címünkre. Könnyen lehet, hogy szükségünk van arra, amit kínál. Ebben az esetben mi jelentkezünk majd.