Programok és események

Itt találod az aktuális tanulási-képzési programokat, beszélgetéseket és egyéb eseményeket, amelyek az új marketing szemléletben gyökerezve segítenek elmélyülni, módszereket és konkrét marketing-kommunikációs eszközöket megismerni, valamint közösségi életre, tapasztalatcserére is teret nyitnak.

Szelíd marketing lelki segítőknek

Szelíd marketing lelki segítőknek

A szelíd marketing lelki segítőknek program Neked szól, ha embereknek segítesz a lelki egészségük megtartásában vagy visszaszerzésében, lelki segítőnek nevezed magad, és azt szeretnéd, hogy egymásra találjatok azzal, akinek Rád van szüksége, ám elakadtál ebben a folyamatban.
A jelentkezés folyamatos, új csoport 10 fővel indul.

Részletek
Közösségépítés új marketinggel

közösségépítés új marketinggel

 

A program célja, hogy a társadalmi jóllétet szolgáló közösségeket segítse mind a belső megerősödésben és gyarapodásban, mind abban, hogy könnyebben összetalálkozzanak azokkal a személyekkel és más közösségekkel, akiknek kapcsolódásuk lehet hozzájuk.

A jelentkezés folyamatos, új csoport 5 közösség részvételével indul.

Részletek
Kosárközösségek új marketingje

kosárközösségek új marketingje
Minden hónap utolsó szerdáján 18.00-20.00 óra között szervezzük ezt a beszélgetést, kifejezetten kosárközösségek/bevásárlóközösségek részére.
A beszélgetés célja, hogy ezek a szerveződések a marketing és kommunikáció kapcsán tapasztalatot cserélhessenek, betehessék kérdéseiket, dilemmáikat és élményeiket a közösbe, és igyekezzünk szakmai támogatás mellett válaszokat, ötleteket találni.

Részletek
Áttérés az új marketingre - Rakjuk rendbe!

áttérés az új marketingreAz egyéni program azoknak a szervezeteknek és vállalkozóknak szól, akik már idegennek érzik a jelenlegi kapitalista marketinget és szeretnének egy olyan szemléletben működni, amelyben hitelesen, etikusan, felelősen kommunikálnak.
A program becsült időtartama 3 hónap. Jelentkezni folyamatosan lehet.

Részletek