Programok és események

Itt találod az aktuális tanulási-képzési programokat, beszélgetéseket és egyéb eseményeket, amelyek az új marketing szemléletben gyökerezve segítenek elmélyülni, módszereket és konkrét marketing-kommunikációs eszközöket megismerni, valamint közösségi életre, tapasztalatcserére is teret nyitnak.

Szelíd marketing lelki segítőknek

Szelíd marketing lelki segítőknek

A szelíd marketing lelki segítőknek program Neked szól, ha embereknek segítesz a lelki egészségük megtartásában vagy visszaszerzésében, lelki segítőnek nevezed magad, és azt szeretnéd, hogy egymásra találjatok azzal, akinek Rád van szüksége, ám elakadtál ebben a folyamatban.
A jelentkezés folyamatos, a program egyéni és csoportos formában is választható.

Részletek
Közösségépítés új marketinggel

közösségépítés új marketinggel

 

A program célja, hogy a társadalmi jóllétet szolgáló közösségeket segítse mind a belső megerősödésben és gyarapodásban, mind abban, hogy könnyebben összetalálkozzanak azokkal a személyekkel és más közösségekkel, akiknek kapcsolódásuk lehet hozzájuk.

A jelentkezés folyamatos, a program egyéni és csoportos formában is választható.

Részletek
Beszélgetések az új marketingről

beszélgetések az új marketingről

Alapvetően online beszélgetéssorozat.
Keretét egy felvezető írás vagy gondolat adja, valamint olyan témakörök, amelyeket a résztvevők javasolnak. Ilyen formán a beszélgetés folyamok organikusan alakulnak, a résztvevők igényei szerint.

Mit értünk új marketing kifejezés alatt?
Azt a szemléletet és ebből fakadó működési módot, amely a jelenlegi rendszeren túlmutató új rendben segíti embereknek és közösségeknek megmutatniuk magukat, hogy akinek arra van szükségük, amit ezek az emberek és közösségek nyújtani tudnak, azokkal összetalálkozhassanak. Teszi mindezt etikus, fenntartható és szelíd módon.

Részletek
Kosárközösségek új marketingje

kosárközösség új marketing

Minden hónap utolsó szerdáján 18.00-20.00 óra között szervezzük ezt a beszélgetést, kifejezetten kosárközösségek, másnéven bevásárlóközösségek részére.
A beszélgetés célja, hogy ezek a szerveződések a marketing és kommunikáció kapcsán tapasztalatot cserélhessenek, betehessék kérdéseiket, dilemmáikat és élményeiket a közösbe, és igyekezzünk szakmai támogatás mellett válaszokat, ötleteket találni.

Részletek
Áttérés az új marketingre - Rakjuk rendbe!

áttérés az új marketingreAz egyéni program azoknak a szervezeteknek és vállalkozóknak szól, akik már idegennek érzik a jelenlegi kapitalista marketinget és szeretnének egy olyan szemléletben működni, amelyben hitelesen, etikusan, felelősen kommunikálnak.
A program becsült időtartama 3 hónap. Jelentkezni folyamatosan lehet.

Részletek
Erőteljes ismerkedés az új marketinggel

nyári új marketing találkozó

A négynapos nyári program azoknak szól, akik még csak kóstolgatják az új marketing szemléletet és módszereket.
Az új marketingről itt olvashatsz, ami alapján eldöntheted, tudsz-e kapcsolódni hozzá: Új világ, új marketing
A résztvevők számára egy nagyon intenzív “lökést” hozhat a program. Mindezt változatos feladatokkal, gyakorlatokkal segítjük. Foglalkozunk az “áthangolással” is, hogy könnyebb legyen az áttérés a hagyományosról az új marketingre.

Részletek