Online marketing képzés

 

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

Jelenleg nyári privát képzési igényét tudjuk kiszolgálni. >> Kérjen ajánlatot!

Publikus képzések ősszel várhatóak, jelentkezők számától függően. >> Iratkozzon fel képzési értesítőnkre

***************

Privát vagy publikus gyakorlati marketing képzés az, amit szeretne?

Mi a különbség? Mutatjuk!

Marketing gyakorlati képzés

Csoportos képzéseket saját szervezésben ritkábban indítunk, mások szoktak szervezni nekünk időről időre. Ezeknek az időpontja nem fix, kellő számú jelentkező esetén indítjuk el.

Ha követi Facebook oldalunkat vagy feliratkozik képzési értesítőnkre, biztosan időben értesül majd csoportos képzéseinkről, akár saját szervezésben indulnak, akár mások által szervezett publikus képzésekre kapunk felkérést .
 
 
Ha inkább az egyéni, cégre szabott képzések érdeklik, amelynek időpontját rugalmasabban tudjuk kialakítani, akár sürgősséggel megtartjuk. Ha például az új munkatársat szeretné gyorsan "felpörgetni", ezt érdemes választania. 
 
Képzéseket a következő témákban vállalunk:

 

  • Céges közösségi médiahasználat

Leginkább a Facebook a mi terepünk, rengeteg lehetőség van ebben a közösségi médiában. Alapszinten (oldal létrehozása, kommunikációs logika, bejegyzések készítése, időzítések, elemzési funkció) és haladó szinten (hirdetések, haladó tartalmak, stratégiatervezés) is segítünk. Teljesen gyakorlati programról van szó!

  • Marketingtervezési képzés

Ha tudatos és eredményes marketinget szeretne, bármilyen kicsi is a vállalkozása, ezt a lépést nem hagyhatja ki. Egy praktikus, használható, nem pedig a fióknak szánt marketingtervet készítünk közösen, lépésről lépésre.

  • Hírlevélküldő rendszer használata, hírlevélírás

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék maguk működtetni az ügyfeleiknek szánt hírlevelet vagy e-mail kampányt. A Mailchimp rendszert használjuk. Igaz, hogy egy pici angol kell hozzá, de szerintünk ez a legprofibb, és 2.000 tételes adatbázisig a legtöbb funkciója ingyenesen használható. A képzés másik részében a tartalom elkészítését és a menedzselést tanítjuk. Ilyesmiket, mint hogy mi legyen a levél tárgya, hogyan fogalmazzunk hatékonyan, hogy elérjük a célunkat. Vagy hogy mit érdemes tudni a szöveg elrendezésről, formázásról, kiemelésről, linkekről, a jogszabályokról. És persze az időzítés fontossága is téma.

  • Egyéni tréningek marketing, kommunikáció, ügyfélszolgálat témában

Van úgy, hogy konkrét képességet, készséget vagy speciális feladatot kell megoldaniuk. Ezekre a sablon tréningek nem lesznek megfelelőek. Egy-két hosszabb beszélgetésből kiderül, mit szeretnének, hol tartanak most és hová akarnak eljutni, a cégen belül kiknek van szüksége képzésre, támogatásra. Teljesen egyéni, cégre és személyre szabott programot állítunk össze erre a helyzetre.

Sikerült döntenie?

Ha a privát gyakorlati marketing képzés érdekli, igényei alapján elkészítjük egyedi ajánlatunkat. >>> Ajánlatot kérek

Ha inkább a publikus csoportos marketing képzést szeretné, iratkozzon fel képzési értesítőnkre >>> Feliratkozom az értesítőre