Önnek nincsenek sablon igényei, ha marketingkommunikációban szeretne segítséget. Így aztán nekünk sincsenek a polcról leemelhető konzerv ajánlataink, előre kialakított marketing szolgáltatás csomagjaink.
Minden esetben egy alaposan átgondolt, egyéni szakmai és árajánlatot adunk. Ehhez szükségünk van néhány információra. Ha nem szereti az űrlapokat, semmi gond, keressen bátran bennünket egyéb elérhetőségeinken!
Címünk

PO Box 16122 Collins Street West
Victoria 8007 Australia

Írjon nekünk

kontaktia@kontaktia.hu

Telefonos elérhetőségünk

+36 30 289-7830

Ismeretlen vállalkozó emlékiratai

  • By Pataki Andrea
  • 2021.01.04.
  • 119 Views

Néhány éve írtam egy könyvet. Nem terveztem, hogy híres leszek vele és meggazdagodom belőle.
És így is lett…

Sokkal inkább készült ez az írás azért, hogy átgondoljak múltbéli történéseket. És ha már így, akkor gondoltam, más számára is segítség lehet. Bár a könyv egy vállalkozóról szól, ám a történet azok számára is tartogat mondanivalót, akik vállalkozási létnek még csak a közelébe se mentek.

Különös aktualitása lett most ennek az írásnak. Ebben a hatalmas változásban, amikor sok ember -nem csak vállalkozóként, hanem bármilyen élethelyzetben- megtapasztalhatja azt, amit én akkor, jól jön néhány gondolat, élmény és legfőképp az a tapasztalás, hogy van kiút.

Az Ismeretlen vállalkozó emlékiratai a valóságból táplálkozik. Az én vállalkozói életutamból. Azt szokták mondani, hogy a valóság időnként felülmúlja a képzeletet. Nos, ebben a könyvben azért van pár fordulat, kunkor, amit a képzelet tett hozzá. Épp csak annyira, hogy ne zavarja a valóság szereplőit…

A könyv a Kontaktia magánkiadásában jelent meg, nem kapható könyvesboltokban. Nincs belőle túl sok példány. Azt szeretném, ha valóban azokhoz érne el, akiknek erre most szükségük van.

Ebben az évben az új helyzet miatt egy új lépésre szántam el magam, hogy az utolsó száz könyv jó gazdára találjon.
Volt néhány kedves ismerősöm, aki vásárolt belőle, és voltak, akiket megajándékoztam vele.
Most arra gondoltam, hogy ezt döntsd el Te magad.

Tekintheted ajándéknak, gondolhatsz vele továbbajándékozásként is.  Jó szívvel küldöm. 

Ha úgy döntenél, hogy megvásárolod, akkor van néhány ajánlatom.

  • Az első, minimum vásárlási ajánlat az anyagár és a postaköltség együttes összege, a könyvekre mért 5% adóval kiegészülve.  Ez az ár 840 Ft
  • A második egy szokásos piaci ár, amennyiért manapság egy ilyen jellegű és terjedelmű könyvet meg lehet vásárolni. Ez az ár 2.310 Ft
  • És végül dönthetsz úgy, hogy a társadalmi-közösségi feladatvállalásaimat is támogatod a vásárlásoddal.  Önkéntesként, költségtérítés nélkül segítek egy-egy szervezetnek kommunikációs feladatokban, eseményszervezésben, adománygyűjtésben. És néhány közösséget magam is szervezek.
    Ha ezt a lehetőséget választod, teljesen Rád bízom az összeget. Cserébe örömmel számolok be Neked ezekről a programokról időnként.

Ha pedig később még szeretnél belőle újabb példányt vagy továbbajánlod a könyvet, ezek az ajánlataim a további vásárlásokra is vonatkoznak. 
Amíg a készlet tart – ahogyan azt más, profi könyvkereskedők szokták mondani.

Mit kell tenned, ha szeretnél egy példányt az Ismeretlen vállalkozó emlékirataiból?

Írj egy emailt vagy  Messenger üzenetet vagy hívj fel, és írd meg, mondd el, hová küldjem a könyvet.

Fizetni átutalással tudsz. Ideírom a szükséges információkat:
Számlatulajdonos: Kontaktia Kft.
Bankszámlaszám: (Magnet) 16200106-11658030
A megjegyzésbe kérlek, írd be: IVE; Vevő neve, Vevő címe, Vevő mail címe
Minden vásárlásról e-számlát készítek. Akkor is, ha magánszemélyként vásárolsz. Ezért kérlek, így írd meg a Vevő adatait.

Bárhogyan is döntesz, légy nyugodt: már jót tettél.
Hiszen nincs annál nagyobb bűn egy könyvvel szemben, ha egy doboz mélyén olvasatlanul tengődik.

Jó szórakozást, hasznos időtöltést kívánok sok szeretettel!

Beleolvasnál? Itt találsz egy rövid részletet:  Ha túl kényelmes a fotel