Áttérés az új marketingre – az én történetem

2019 óta foglalkoztat az a kérdés, hogy az én szeretett hivatásom, amelyben elkötelezett vagyok, hogyan torzult el a jelen rendszer igényeinek köszönhetően.
Azóta az „ezt már nem szeretném” állapottól folyamatosan haladtam abba az irányba, hogy „ez az új szemlélet a sajátom”, s ebből kiindulva formáltam át mindazt, amit azelőtt marketing kifejezés alatt értettem és amilyen tartalommal és módszerrel megtöltöttem azt. Mind a saját tevékenységemben, mind annak folyamán, amikor más vállalkozásoknak és szerveződéseknek segítettem.

Most egy fordulóponthoz érkeztem ebben a folyamatban. A tavalyi évben már minden olyan feladatot letettem és nem vállaltam abban a körben újabbakat, amelyek a hagyományos, kapitalista marketinggel láthatóak el.
Az elmúlt hónapok mindezek miatt számomra komoly változásokat hoztak. Ahogyan a szemléletváltás kiforrotta magát bennem.

Egy különös dinamikát érzékeltem a változás során. Nehéz érzések, bizonytalanság, káosz, lendület – ezek váltották egymást újra és megint. Így viszont időről időre elakadtam, még ha éreztem is valamiféle tisztulást és előrehaladást.
És akkor hirtelen eszembe jutott, amikor kislány voltam. A fiókjaimban ott pihent egy csomó minden. Mikor már ráuntam, hogy nem emlékszem, mi is van oda bedobálva, nekiültem, kiborítottam mindet és ott a káosz közepébe letelepedve szépen egyesével megfogtam a “kincseimet”. Átválogattam. Volt, amit kidobtam. Néhányat ajándékozásra félre raktam. Ami megmaradt, néha teljesen más kombinációban, átszínezve, egy másikkal összepárosítva új életre kelt.
Most ide -vagy vissza?- értem.
Rendet raktam.
Szépen letisztogattam már jónéhány berögzülést, szemléletmódot, és mostanra kikerekedett bennem az, amit új marketing néven nevezek. Szelíd, etikus, felelős, fenntartható, önazonos, hiteles – a jelzők, amelyek mind-mind ezt az új marketinget töltik nem csak értékkel, hanem konkrét cselekvéssel, határozott döntésekkel. Átválogattam a hosszú évek során összegyűlt kincseket. 

Egy ilyenfajta rendrakásra hívlak most.

Abban segítelek Téged, hogy át tudj lépni a jelenlegi hagyományos, kapitalista marketing szemléletből és működésből az új marketingbe.

Téged, aki most érzed úgy: eljött az idő, hogy amit eddig tettél marketing és kommunikáció címszó alatt, átnézd, beleértve az ajánlataidat és a szolgáltatásaidat is.

Áttérés az új marketingre: honnan tudhatod, hogy készen állsz?

  • Ha már idegennek, sőt idegesítőnek érzed azt a stílust, amit a hirdetésekben jellemzően látsz.
  • Ha érzed a manipulációt és köszönöd szépen, Te már nem szeretnél manipulálni, erőszakoskodni, törtetni, másokkal véres és gátlásokat nem ismerő küzdelmet folytatni az ügyfelekért.
  • Ha tisztán, hitelesen, egészséges lelkülettel szeretnéd megmutatni magad és a tevékenységedet, hogy akiknek a Te ajánlataidra van szükségük, azokkal összetalálkozz.
  • Ha elkötelezett vagy egy emberséges és egészséges új társadalom életre hívásában és a hivatásod, vállalkozásod, szervezeted szolgáltatásai, termékei, ajánlatai is ilyen indíttatásból születtek.

A „Rakjuk rendbe! Áttérés az új marketingre” egyéni program. Csak a Te dolgaiddal foglalkozunk.

  • Megnézzük, hol vagy most a vállalkozásodban, a hivatásodban, az általad vezetett szerveződésben. 
  • Mi feszít, ami már nem a sajátod. 
  • Mi lelkesít, amiből erőt merítve megújulásra készen állsz. 
  • És hogyan kapcsolódnak mindehhez az általad használt kommunikációs csatornák, folyamatok, a jelenlegi ajánlataid és szolgáltatásaid.

A programban tehát nem csak az új marketing szemlélettel ismerkedhetsz meg, hanem konkrétan átnézzük és kitaláljuk, hogy a marketing folyamataidat, az egyes elemeket és a teljes kommunikációs-marketing működésedet hogyan tudod ezzel a szemlélettel megváltoztatni, átalakítani. Megtartva, ami értékes és szükséges –  letisztítva, ami már nem ezt szolgálja.

Mielőtt jelentkeznél

Kérlek olvasd el ezt az írásomat, hogy lásd, milyen szemléletben tudok segíteni Neked: Új világ, új marketing

És ha az, amit olvastál illik a Te elképzeléseidhez, működésedhez vagy legalábbis lelkesít ez a szemlélet, akkor léphetünk tovább.
Előre nem tudom megmondani, hogy mennyi időre lesz szükségünk ebben a közös munkában.
Ezért ha szeretnéd igénybe venni a lehetőséget, akkor kérlek, jelentkezz az Elérhetőségek oldalon telefonon, emailben vagy a kapcsolati űrlapon.
Ezt követően tartunk egy megbeszélést, amolyan első rátekintést, felmérést és közösen megállapodunk az egyéni program kereteiben, díjazásban.
Szeretettel várlak! Andrea