Rólunk

Mi így segíthetjük az Ön vállalkozását!

Azt szokták a cégek leírni magukról, hogy mikor alakultak, mivel foglalkoznak és mennyire tapasztaltak. Az oldalra érkezőt azonban inkább az érdekli, hogy neki lehet-e fontos ez a vállalkozás. (Kicsit később azért írunk néhány mondatot a tapasztalatainkról is.) Alapvetően háromféle igénnyel találkozunk, akik számára mi fontosak szoktunk lenni:

A Kontaktia tiszta kommunikációban segít társadalom- és természettudatos, felelősségteljes szervezeteknek. Munkatársainkkal és választott partnereinkkel együtt egy olyan világ megteremtését szolgáljuk, ahol

 • A gazdasági élet szereplőinek elsődleges fontosságú, hogy az emberiség számára állítson elő javakat, értékeket, tegye működőképessé és fenntarthatóvá a közösségeinket, értve ez alatt a bolygó Egy közösségét is.
 • A kulturális élet szereplői biztosítják, hogy szabadon megélhessük saját egyediségünket és személyiségünket, lelkileg is kipihenhessük hétköznapi fáradalmainkat, a tanulás révén kiteljesíthessük a bennünk rejlő tehetséget, és segíteni tudjuk a gazdaságot is az általa vállalt munkában, ötletekkel, kreativitással, innovációval, tudományos fejlesztésekkel.
 • A szociális, jogi, társadalmi, politikai szféra szereplői szervezéssel, intézményekkel, szabályokkal támogassák a társadalmi közösségeket, az emberi egyenlőség megvalósulását, és az emberekhez méltó életet.

Mindehhez a Kontaktia a saját működésében is ezeket a szempontokat érvényesíti, és olyan partnerekkel, társakkal és ügyfelekkel működik együtt, akik ezt a célt magukénak vallják.

A Kontaktia tiszta működését így biztosítjuk:

 • Csak számlásan dolgozunk.
 • Partnereinkkel, társainkkal legális formában működünk együtt. A munkatársak foglalkoztatása során minden előírást betartunk.
 • Ügyfeleinkkel egyszerűbb, egyszeri feladatokra megrendelési megállapodást, összetett és hosszabb feladatokra szerződést kötünk.
 • A vállalt határidőket betartjuk. Ha bármilyen nehézség merül fel a teljesítéssel kapcsolatban, közösen megbeszéljük.
 • A vállalásokat a szerződött tartalommal és minőségben teljesítjük.
 • Pénzügyi működésünk átlátható, bevallási és beszámolási kötelezettségünknek határidőre és megfelelő módon eleget teszünk.
 • Egyedi díjazással dolgozunk, mivel a feladatok különböző nehézségűek. Azonban az egyedi díjazás tiszta, áttekinthető az ügyfeleink számára.

A Kontaktia együttműködései több formában jönnek létre:

 • Ügyfeleinkkel úgy működünk együtt, hogy igényeiktől függően kommunikálunk, egyeztetünk, illetve új feladat esetén kérjük is, hogy legyen egy olyan időszak, amikor még minden kommunikációs tervet átnéznek, jóváhagynak. Nincs megválaszolatlan email, telefonhívás, üzenet, kérdés.
 • Partnereinkkel a közös feladatokban úgy dolgozunk együtt, mint ha mindannyian egy szervezetben működnénk, egyenrangú társakként. A közös munka során a belső információ áramlást és a korrekt elszámolást egyaránt fontosnak tartjuk.
 • Egyéb szervezetekkel való együttműködésünkben a közös értékrend és a közös cél azonos súllyal számít. Hasonlóképp, egyenrangú társakként működünk együtt minden szervezettel, lehetőségektől függetlenül.

A Kontaktia elkötelezett a tiszta kommunikáció és a tiszta marketing szakmaiság iránt. Ez azt jelenti, hogy olyan tevékenységben vállalunk feladatot, ahol a szervezet, cég tisztességesen működik, ügyfeleivel, kapcsolataival, partnereivel őszinte, értékrendjét és kínálatát tekintve is hiteles.
A marketing szakma sokféle. Azt gondoljuk, hogy az eddigi rutinok nem fenntarthatóak, szakmai megújulásra van szükség, amiben a Kontaktiát a saját belső értékrendje vezérli. Így nem támogatunk olyan programokat, amelyek indokolatlan fogyasztásösztönzésre, a bolygó, más emberek és a természet megkárosítására, valamint emberek méltóságának és egyenlőségének megkérdőjelezésére irányulnak.
Szakmaiságunk főbb alapvetéseit ebben a blogcikkben foglaltuk össze:

Tiszta kommunikáció, tiszta marketing

Miért minket válasszon

Kíváncsi a tapasztalatainkra, referenciáinkra is?

Egy gyors összefoglaló, csak címszavakban. Amikor összehoz bennünket a sors - pontosabban az ajánlatkérés-, úgyis mindent elmesélünk, amit még szeretne tudni rólunk.

1996 óta a marketingkommunikáció az életünk.
2008 óta ebben a cégformában dolgozunk.
Sosem számoltuk még, milyen sok projekten vagyunk túl. Lenne mit számolnunk, mi azonban inkább minőségpártiak vagyunk.
Gyártó, szerviz, informatikai, távközlési, média, egészségügyi és közmű szolgáltató, hagyományos kereskedő és webáruházas vállalkozásokkal egyaránt dolgoztunk már együtt marketing és kommunikáció feladataiban.