Remarketing konzultáció

 

Minden remarketing lehetőséget ismersz? Biztosan kiaknáztad már valamennyit?

Vagy egyelőre csak hallottál a remarketing "csodáról", de még nem próbáltad?

 
Marketing kommunikációs szolgáltatásként remarketing folyamatokat és kampányokat tervezünk és menedzselünk is. Vagyis kétféle módon is tudunk segíteni:
 
  • Konzultációval és elemzéssel megtaláljuk számodra a további lehetőségeket, a már működő remarketing eszközök továbbfejlesztésének módját
  • Megtervezzük és szükség szerint menedzseljük is a marketing kommunikáció remarketing elemeit. Segítünk felépíteni a teljes folyamatot, amivel még jobb eredményeket hozhatsz ki marketing kampányaidból

 

remarketing


 

 
Kérd konzultációnkat most!
 
Hogy miért épp most? Csak 4 egyszerű okot mondunk
 
1. Mert csak egyetlen órádba kerül, és míg épp más feladattal foglalkozol, mi elemzünk és javaslatot készítünk. Így rövid időn belül már komplett kampánnyal, új remarketing folyamatokkal vághatsz neki az év hátralévő részének. Annak az időszaknak, amikor leginkább elkél a hatékony marketing kommunikáció.
2. Mert feleslegesen veszíthetsz el minden órában újabb és újabb megrendeléseket, ha nem fogod meg és nem fordítod vissza érdeklődőidet.
3. Mert most pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Tehát nem kockáztatsz semmit, ha a remarketing konzultációt kéred.
4. Mert ha a konzultációt követő 30 napon belül a kivitelezéssel vagy folyamatos támogatással is megbízol bennünket, a konzultáció díját beszámítjuk.
 

 

Mi az a remarketing konzultáció?

Még nem használsz remarketing módszert? A Kezdő remarketing konzultáció során kb. egy órahosszás egyeztetésen közösen átnézzük, milyen marketing kommunikációs eszközökkel dolgozol most. Néhány napon belül feldolgozzuk az információkat, és egy rövid összefoglalót készítünk mindazokról a remarketing lehetőségekről, amelyeket javaslunk.
 
Már működik a cégednél remarketing?  A Haladó remarketing konzultáció alatt kb. egy órahosszás egyeztetésen átnézzük a használt eszközöket, folyamatokat és kampányokat, valamint az eredményeket. Néhány napon belül ebben az esetben is készítünk egy javaslatot, amiben megjelöljük azokat a pontokat, amelyeken még lehetne fejleszteni, illetve lehetőség szerint újabb folyamatokat, kampányokat, eszközöket mutatunk, hogy még eredményesebben működhessen a remarketing.
A konzultáció formája alapesetben Szegeden személyes. Szegeden kívül felár nélkül skype-on tudjuk lebonyolítani. Ha jobban szereted a személyes konzultációt, akkor Szegeden kívül akár a Te irodádban is találkozhatunk.

 

Most pénz visszafizetési garanciával!

Ha úgy érzed, a konzultáción semmi olyat nem tudtunk mondani, ami alapján érdemes elindítani a remarketing tervezést vagy újragondolnod remarketing folyamatait, akkor a konzultáció a mi ajándékunk. Ebben az esetben nyugodtan hátradőlhetsz, nincs már semmi teendőd, minden marketing folyamat teljesen jól működik a vállalkozásodnál. És egy jóízűt beszélgettünk.

 

Kivel fogsz egyeztetni?

A remarketing konzultáció Pataki Andrea kommunikációs szakértő terepe. >>> Ismerd meg közelebbről

1996 óta dolgozik a marketing szakmában. Távközlési cégnél alkalmazottként, majd felsővezetőként a legmodernebb marketing modelleket ismeri. Sokéves tapasztalata van az adatvezérelt marketing, a direkt és online marketing területén egyaránt. Számos projektet vezetett és hajtott végre gyártó, kereskedő és szolgáltató szektorban működő céges ügyfeleknél.


 

Nos, belevághatunk?

Ha igen, nincs más teendőd, mint hogy erre a néhány kérdésre válaszolsz és kiválasztod a a Hozzád leginkább passzoló, kezdő vagy haladó remarketing konzultációt. A válaszok beküldését követően rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot a konzultáció részletei miatt.

Ha még gondolkodsz kicsit, akkor ajánljuk a témában készült cikkünket. És ha még ez sem lenne elég, kérj tőlünk bátran referenciákat.

Nem szereted az űrlapokat? Telefonon vagy e-mail-ben közvetlenül is elérsz kérdéseiddel, igényeiddel. >>> Elérhetőségeink