Mi az a Facebook audit?

Valójában kétféle auditról beszélünk. Az egyik a céges Facebook oldal elemzése, a másik pedig a Facebook hirdetési kampányok átvizsgálása.


 

Mit tartalmaz a Facebook OLDAL audit?

  • Teljes részletességgel átnézzük az oldal jelenlegi működését, az összes beállítással együtt.
  • Milyen organikus eléréseket produkálnak az egyes bejegyzések, azoknak mi az oka.
  • Mennyire optimálisak a bejegyzések időzítései, beállításai.
  • Minden oldal eszközt használnak-e, feltöltöttek-e. Azok mennyire illeszkednek a cég tevékenységéhez, megjelenéséhez.
  • Hogyan áll össze az oldal kedvelői és aktív felhasználó bázisa. Mennyire erős az elköteleződés és aktivitás.
 
Minderről egy összefoglaló elemző tanulmányt adunk át, amiben kitérünk arra, mi az oldal erőssége, és mi az, amiben javítani tudna. Ehhez konkrét tanácsokat, tippeket adunk, amelyeket már azonnal használni lehet, így Ön rövid időn belül pozitív eredményeket ér el. Több oldalkedvelő, aktívabb használat, erősebb üzleti hasznosság. Plusz egy óra konzultáció is jár az elemzés mellé, ahol az elemzéssel kapcsolatban még kérdezni tud. (Szegeden személyesen, más település esetében Skype-on.)
 nyilacska
 

 

Mit tartalmaz a Facebook HIRDETÉSI audit?

  • Megnézzük a hirdetési fiók beállításait.
  • Az összes eddigi kampányt értékeljük.
  • Megnézzük a kampány beállításokat, mennyire optimálisak.
  • Megvizsgáljuk az egyes kampányokat, hogy mennyire feleltek meg tartalmukban, célzásban, költségkeretben, ütemezésben a kitűzött célnak.
  • Megnézzük a képpont és egyéni célcsoportok (hasonmás célközönség, remarketing listák) beállításait, hogy működnek-e, megfelelően vannak-e konfigurálva.
 
Ezt követően egy összefoglaló elemző tanulmányt készítünk, amiben kitérünk arra, hogy az aktív és korábbi hirdetési kampányok mennyire voltak megfelelően összeállítva és menedzselve. Konkrét tanácsokat, tippeket adunk, milyen típusú hirdetéseket érdemes használniuk, a lefutott hirdetések alapján hogyan érdemes újakat indítani, valamint az aktív kampányoknál van-e bármi, amivel növelhető a hirdetés eredményessége. Olyan tippeket, javaslatokat adunk, amelyeket már azonnal használni lehet, így Ön rövid időn belül hatékonyabb hirdetéseket tud futtatni.
Plusz egy óra konzultáció is jár az elemzés mellé, ahol az elemzéssel kapcsolatban még kérdezni tud. (Szegeden személyesen, más település esetében Skype-on.)
 

 


 

 

Nekik már segítettünk

 

                    
Facebook referencia

 

 

 

 


 

Mennyibe kerül?

A Facebook audit listaára egységesen 30.000 Ft.
Ha mindkét típusú elemzést megrendeli, akkor a díj 60.000 55.000 Ft.
 
Hírlevél olvasóinknak további kedvezmény jár!
Facebook audit listaára egységesen 30.000 25.000 Ft.
Ha mindkét típusú elemzést megrendeli, akkor a díj 60.000 48.000 Ft.
 

Gondoljon bele! Mennyit költött már eddig hirdetésekre, amelyek nem hozták a várt eredményt, esetleg még veszteséget is jelentettek? Mennyi időt és energiát szántak az oldal működtetésére? Mégis kevés az oldalkedvelő, érdeklődőket sem igazán tudtak még gyűjteni. Mekkora összeget fizetett ki grafikusnak, fotósnak, videósnak, szövegírónak? Ne hagyja, hogy kárba vesszen a sok ráfordítás! Csinálja jobban, eredményesebben. Mi segítünk.

nyilacska
 
 
MEGRENDELEM A FACEBOOK AUDITOT
 
A díjak ÁFA nélkül, oldalanként, illetve hirdetési fiókonként értendőek.
A kedvezménykódot áprilisi, "Magasabb fordulatszámon" tárgyú hírlevelünkben találja. Nem találja? Semmi gond! Írjon, hívjon, és újraküldjük. Ha most iratkozott fel, akkor kódot a feliratkozás visszaigazoló e-mail-ben kapja meg. Ha ezt a mezőt üresen hagyja, akkor a listaáron tudjuk Önnek biztosítani a választott szolgáltatást.
A kedvezménykódot ("jelszót") a "10 egyszerű lépés, hogyan szórd el a pénzed Facebook hirdetésre" című blogbejegyzés végén találja, a http://kontaktia.blog.hu oldalon. Helyes jelszó beírása esetén bármely csomag választása esetén további 10% kedvezményt biztosítunk december 20-ig. A kedvezmény a hírlevél kedvezménnyel is összevonható!